Škola gitare & tečaj klavira – UPISI

UPIS novih učenika u tečajeve GITARE i KLAVIRA!
Možete nas slobodno kontaktirati porukom/pozivom za bilo koje pitanje ili rezervaciju termina.
Misao vodilja u nastajanju glazbenih tečajeva Mozaik zvuka bila je to da svatko može svirati, neovisno o uzrastu i predznanju s kojim upisuje tečajeve. Želja nam je bila ponuditi cijeli mozaik glazbenih stilova i zapravo stvoriti jednu “glazbenu oazu” unutar koje se možemo posvetiti osobnim potrebama svakog polaznika: od djece početnika do odraslih sa već jasnim željama i ciljevima.
Stoga u Mozaiku zvuka kvalitetni profesori s dugogodišnjim iskustvom organiziraju individualnu nastavu gitare i klavira prema uzrastu, dosadašnjem iskustvu i glazbenim afinitetima polaznika.
Nastavni plan i program tečaja obuhvaća sve temeljno znanje sviranja instrumenta, a nakon dobro utvrđenih temelja moguće je usko se usmjeriti u određenom glazbenom pravcu: klasika, pop, rock, jazz…
Sati su prilagođeni svakom uzrastu i predznanju polaznika i nije potrebno nikakvo predznanje već strpljenje, upornost i ljubav prema glazbi.
U sklopu nastave profesor instrumenta podučava i svu teoriju glazbe potrebnu za sviranje.
Također, za napredne i one koji se spremaju za polaganje ispita u glazbenoj školi organiziramo i dodatnu individualnu nastavu teoretskih predmeta.
U ponudi imamo pakete od 4, 8 ili 16 sati tečaja gitare, klavira i skupnog muziciranja. Jedan sat traje 45 minuta i održava se jednom tjedno.
Nastava obično prati ritam školske/akademske godine, tako da preporučamo upis paketa od 16 sati koji obuhvaća jedno polugodište ili semestar. Također, mogu se upisati i paketi od 4 ili 8 sati, a nakon odrađenih sati, može se ponovno upisati jedan od tri ponuđena paketa tečaja gitare ili klavira.
Početnicima preporučamo tečaj instrumenta jednom tjedno, jer je u prvoj fazi učenja izuzetno važna redovitost i kontinuirani rad sa profesorom. Naprednima i zaposlenima možemo prilagoditi nastavne termine njihovom slobodnom vremenu i tempu vježbanja instrumenta.
Skills

, , ,

Posted on

January 7, 2022