tel 098 94 14 847 mozaikzvuka@gmail.com

O tečajevima

O tečajevima… “Glazba za sve!”

Misao vodilja u nastajanju glazbenih tečajeva Mozaik zvuka bila je to da svatko može svirati, neovisno o uzrastu i predznanju s kojim upisuje tečajeve. Želja nam je bila ponuditi cijeli mozaik glazbenih stilova i zapravo stvoriti jednu “oazu” unutar koje se možemo posvetiti osobnim potrebama svakog polaznika: od djece početnika do odraslih sa već jasnim željama i ciljevima. Stoga u našoj ponudi imamo tečajeve sviranja GITARE svih glazbenih stilova za sve uzraste, a glazbeni tečajevi se mogu upisati tokom cijele godine. Nastavni sat održava se jednom tjedno i traje 45 minuta.

Kvalitetni profesori s dugogodišnjim iskustvom organiziraju individualnu nastavu prema vašem uzrastu, dosadašnjem iskustvu i glazbenim afinitetima. Nastavni plan i program obuhvaća sve temeljno znanje sviranja gitare, a nakon dobro utvrđenih temelja moguće je usko se usmjeriti u određenom glazbenom pravcu: klasika, pop, rock, jazz…

U ponudi imamo pakete od 4, 8 ili 16 sati. Nastava gitare obično prati ritam školske/akademske godine, tako da preporučamo upis paketa od 16 sati koji obuhvaća jedno polugodište ili semestar. Također, mogu se upisati i paketi od 4 ili 8 sati. Nakon odrađenih sati, može se ponovno upisati jedan od tri ponuđena paketa.

Početnicima preporučamo redovnu nastavu jednom tjedno,  jer je u prvoj fazi učenja izuzetno važna redovitost i kontinuirani rad sa profesorom. Naprednima i zaposlenima možemo prilagoditi nastavne termine njihovom slobodnom vremenu i tempu vježbanja gitare.

Više o cijenama možete saznati na stranici cijene tečajeva.

Također, u ponudi imamo i vrlo popularne POKLON BONOVE s kojima možete razveseliti svoje najdraže.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem web obrasca ili pozivom na 098 94 14 847.