tel 098 94 14 847 mozaikzvuka@gmail.com

O tečajevima

O tečajevima… “Glazba za sve!”

Misao vodilja u nastajanju glazbenih tečajeva Mozaik zvuka bila je to da svatko može svirati, neovisno o uzrastu i predznanju s kojim upisuje tečajeve. Želja nam je bila ponuditi cijeli mozaik glazbenih stilova i zapravo stvoriti jednu “oazu” unutar koje se možemo prilagoditi osobnim potrebama svakog polaznika: od djece početnika do odraslih polaznika sa već jasnim željama i ciljevima.

Stoga u našoj ponudi imamo tečajeve sviranja svih vrsta GITARA i glazbenih stilova, a glazbeni tečajevi se mogu upisati tokom cijele godine.

Kvalitetni profesori s dugogodišnjim iskustvom organiziraju individualnu nastavu prema vašem uzrastu, dosadašnjem iskustvu i glazbenim afinitetima. Nastavni plan i program može biti identičan planu i programu klasičnih glazbenih škola, a može se i kombinirati sa popularnim programom. Ili se može upisati samo popularni program pri kojem se orijentira na jedan ili više glazbenih stilova (pop, rock, blues, jazz, zabavna glazba, i dr.).

Redovna nastava se odvija kroz 16 nastavnih sati unutar jednog semestra ili polugodišta (zimski, koji traje od rujna do siječnja i ljetni, koji traje od veljače do lipnja). Također, u ponudi imamo i druge oblike nastave: od kratkih tečajeva od 4 školska sata, do intenzivne nastave od 32 sata u semestru.

Za zaposlene i studente možemo osigurati fleksibilnije oblike tečajeva, koje sami mogu prilagoditi svojim obvezama i vremenu dolaska.

Imamo višegodišnje iskustvu u online predavanjima i nudimo mogućnost ONLINE nastave.

U ponudi imamo i vrlo popularne POKLON BONOVE s kojima možete razveseliti svoje najdraže.

Za sve nove polaznike PRVI SAT JE BESPLATAN! Imamo nekoliko opcija za upis tečajeva, a postoji i mogućnost plaćanja na rate. Više na cijene tečajeva.

Glazbeni tečajevi Mozaik zvuka se jedinstveni po tome što nude tečajeve povijesnih instrumenata: renesanse i barokne lutnje. Osim poduke lutnje, organiziramo i koncerte na lutnji.

Također, u mogućnosti smo organizirati različite oblike koncerata, glazbenih predavanja i seminara.

Za početnike vršimo jednostavne popravke i “setup” instrumenta. Možemo procijeniti Vaš instrument ili preporučiti kvalitetnu i povoljnu kupovinu.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem web obrasca, telefona 098 94 14 847 ili e-mail adrese mozaikzvuka@gmail.com