Cijene tečajeva

  • Gitara (klasična, akustična, električna…)
  • Klavir
  • Lutnja
  • Ukulele
  • Mandolina

 

Tečajevi se mogu upisati kroz cijelu godinu ukoliko imamo slobodnih mjesta. Slobodno nas kontaktirajte za bilo koje pitanje ili rezervaciju svog termina. Stojimo na raspolaganju!

Nastava instrumenta održava se jednom tjedno po 45 minuta. Svi sati su individualni, a vrijeme održavanja nastave dogovara se ovisno o Vašim obavezama i našim slobodnim terminima.

Škola za SvE uzraste!

Nastavni plan i program tečaja obuhvaća sve temeljno znanje sviranja instrumenta, a nakon dobro utvrđenih temelja moguće je usko se usmjeriti u određenom glazbenom pravcu: klasika, pop, rock, jazz… Više na O tečajevima

U ponudi imamo pakete od 4, 8 ili 16 sati. Nastava obično prati ritam školske/akademske godine, tako da preporučamo upis paketa od 16 sati koji obuhvaća jedno polugodište ili semestar. Također, mogu se upisati i paketi od 4 ili 8 sati. Paket od 4 sata je poput mjesečnog plaćanja.
Nakon odrađenih sati, može se ponovno upisati jedan od tri ponuđena paketa.

CIJENE TEČAJEVA:

*Plaćanje za svaki paket je jednokratno. Uplaćeni sati mogu se odraditi unutar 365 dana od dana izdavanja računa i ne postoji mogućnost povrata novca za neodrađene sate.

 

POKLON BON TEČAJA GITARE
&
POKLON BON TEČAJA KLAVIRA

Razveselite svoje najdraže prigodnim poklon bonom tečaja gitare ili tečaja klavira MOZAIK ZVUKA!

U ponudi imamo poklon bonove tečajeva sviranja gitare ili klavira. Poklon bon sadrži 4 nastavna sata od 45 minuta, a može biti na Vaše ime, ili poklon iznenađenje Vama dragoj osobi! Cijena bona je 96 € i može se iskoristiti unutar 365 dana od dana kupovine bona. Nastava je individualna i vrijeme održavanje nastave dogovara se sa nastavnikom instrumenta. Slobodno nas kontaktirajte za više detalja putem kontakt forme ili na 098 94 14 847.