tel 098 94 14 847 mozaikzvuka@gmail.com

Cijene tečajeva

Sva nastava gitare i klavira je individualna. Nastavni sat se održava jednom tjedno i traje 45 minuta. Tečaj gitare i klavira se može upisati kroz cijelu godinu. Dodatna nastava skupnog muziciranja ili teoretskih predmeta upisuje se u dogovoru sa profesorom instrumenta.

 

U ponudi imamo pakete od 4, 8 ili 16 sati. Nastava obično prati ritam školske/akademske godine, tako da preporučamo upis paketa od 16 sati koji obuhvaća jedno polugodište ili semestar. Također, mogu se upisati i paketi od 4 ili 8 sati. Nakon odrađenih sati, može se ponovno upisati jedan od tri ponuđena paketa.

 

Početnicima preporučamo redovnu nastavu jednom tjedno,  jer je u prvoj fazi učenja izuzetno važna redovitost i kontinuirani rad sa profesorom. Naprednima i zaposlenima možemo prilagoditi nastavne termine njihovom slobodnom vremenu i tempu vježbanja instrumenta.

CIJENE TEČAJEVA:

*Plaćanje za svaki paket je jednokratno.

POKLON BONOVI TEČAJA GITARE

Razveselite svoje najdraže prigodnim poklon bonom tečaja gitare MOZAIK ZVUKA!

U ponudi imamo poklon bonove tečajeva sviranja gitare. Možete odabrati bon za paket od 4, 8 ili 16 sati. Poklon bon može biti na Vaše ime, ili poklon iznenađenje Vama dragoj osobi. Slobodno nas kontaktirajte za više detalja putem kontakt forme ili na 098 94 14 847.