POKLON BON tečaj gitare

POKLON BON tečaj gitare

POKLON BON tečaj gitare

POKLON BONOVI TEČAJA GITARE

POKLON BONOVI TEČAJA KLAVIRA

Razveselite svoje najdraže prigodnim poklon bonom tečaja gitare ili tečaja klavira MOZAIK ZVUKA!

U ponudi imamo poklon bonove tečajeva sviranja gitare ili klavira. Poklon bon sadrži 4 nastavna sata od 45 minuta, a može biti na Vaše ime, ili poklon iznenađenje Vama dragoj osobi! Cijena bona je 80€ / 600kn i može se iskoristiti unutar 365 dana od dana kupovine bona. Nastava je individualna i vrijeme održavanje nastave dogovara se sa nastavnikom instrumenta. Slobodno nas kontaktirajte za više detalja putem kontakt forme ili na 098 94 14 847.

O školi gitare MOZAIK ZVUKA:
Misao vodilja u nastajanju glazbenih tečajeva Mozaik zvuka bila je to da svatko može svirati, neovisno o uzrastu i predznanju s kojim upisuje tečajeve. Želja nam je bila ponuditi cijeli mozaik glazbenih stilova i zapravo stvoriti jednu “glazbenu oazu” unutar koje se možemo posvetiti osobnim potrebama svakog polaznika: od djece početnika do odraslih sa već jasnim željama i ciljevima.
Stoga u Mozaiku zvuka kvalitetni profesori s dugogodišnjim iskustvom organiziraju individualnu nastavu gitare prema uzrastu, dosadašnjem iskustvu i glazbenim afinitetima polaznika.
U našoj ponudi imamo tečaj GITARE svih glazbenih stilova za sve uzraste.
Nastavni plan i program tečaja obuhvaća sve temeljno znanje sviranja gitare, a nakon dobro utvrđenih temelja moguće je usko se usmjeriti u određenom glazbenom pravcu: klasika, pop, rock, jazz…

Škola gitare Mozaik zvuka nalazi se u Sigetu, Novi Zagreb, Froudeova 1., preko puta Velesajma – 1 minutu hoda od tramvajske i autobusne stanice. U blizini kvartova: Sopot, Sloboština, Trnsko, Trokut, Kajzerica, Središće, Savski gaj, Sv. Klara, Podbrežje, Utrine, Travno, Zapruđe i Dugave.

Slobodno nam se obratite putem web obrasca ili pozivom na 098 94 14 847.