POKLON BON tečaj gitare

Blog Mozaik zvuka tečaj gitare i klavira

POKLON BON tečaj gitare

POKLON BONOVI TEČAJA GITARE

POKLON BONOVI TEČAJA KLAVIRA

Razveselite svoje najdraže prigodnim poklon bonom tečaja gitare ili tečaja klavira MOZAIK ZVUKA!

U ponudi imamo poklon bonove tečajeva sviranja gitare ili klavira. Poklon bon sadrži 4 nastavna sata od 45 minuta, a može biti na Vaše ime, ili poklon iznenađenje Vama dragoj osobi! Cijena bona je 80€ / 600kn i može se iskoristiti unutar 365 dana od dana kupovine bona. Nastava je individualna i vrijeme održavanje nastave dogovara se sa nastavnikom instrumenta. Slobodno nas kontaktirajte za više detalja putem kontakt forme ili na 098 94 14 847.

O školi gitare MOZAIK ZVUKA:
Misao vodilja u nastajanju glazbenih tečajeva Mozaik zvuka bila je to da svatko može svirati, neovisno o uzrastu i predznanju s kojim upisuje tečajeve. Želja nam je bila ponuditi cijeli mozaik glazbenih stilova i zapravo stvoriti jednu “glazbenu oazu” unutar koje se možemo posvetiti osobnim potrebama svakog polaznika: od djece početnika do odraslih sa već jasnim željama i ciljevima.
Stoga u Mozaiku zvuka kvalitetni profesori s dugogodišnjim iskustvom organiziraju individualnu nastavu gitare prema uzrastu, dosadašnjem iskustvu i glazbenim afinitetima polaznika.
U našoj ponudi imamo tečaj GITARE svih glazbenih stilova za sve uzraste.
Nastavni plan i program tečaja obuhvaća sve temeljno znanje sviranja gitare, a nakon dobro utvrđenih temelja moguće je usko se usmjeriti u određenom glazbenom pravcu: klasika, pop, rock, jazz…

Škola gitare Mozaik zvuka nalazi se u Sigetu, Novi Zagreb, Froudeova 1., preko puta Velesajma – 1 minutu hoda od tramvajske i autobusne stanice. U blizini kvartova: Sopot, Sloboština, Trnsko, Trokut, Kajzerica, Središće, Savski gaj, Sv. Klara, Podbrežje, Utrine, Travno, Zapruđe i Dugave.

Slobodno nam se obratite putem web obrasca ili pozivom na 098 94 14 847.